Betaalmogelijkheden

BETALEN

Als je Maepa producten bestelt op deze website, dan kun je betalen met verschillende betaalmethodes. De keuze voor de betaalmethode maak je zelf tijdens het plaatsen van je bestelling.

BETAALMETHODEN

iDeal

Als je kiest voor betalen met iDeal, dan betaal je via internetbankieren. Dat werkt zoals je dat gewend bent bij je eigen bank. Betalen via iDeal werkt heel eenvoudig en voldoet aan de beveiligingseisen van jouw bank. Betalen via iDeal is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Creditcard

Wil je betalen met VISA, Mastercard of American Express? Vul dat je creditcard gegevens in op onze website en wij zorgen er samen met je creditcardorganisatie voor dat de betaling goed verwerkt wordt. De betaling via creditcard gaat via een beveiligde SSL-procedure. Niemand ziet jouw gegevens, alleen jijzelf. Onze betaalprovider Adyen controleert de geldigheid van je kaart, je kaartnummer en je krediet. Wordt deze bevestigd dan wordt je bestelling zo snel mogelijk naar je opgestuurd.

 www.rosesbyrose.nl/wp-content/uploads/2018/04/I...

 

BETALING GEWEIGERD

Word je betaling geweigerd en heb je wel de juiste gegevens ingevoerd? Er is een kans dat jouw betaling als fraudeleus wordt gezien. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren als je een creditcard uit een andr land gebruikt, of wanneer al een paar andere betaalpogingen zijn mislukt. Neem dan Contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag om je bestelling alsnog te plaatsen.