img
img

Product kiezen

 

 

U kiest een product wat u ontworpen of bedrukt wilt hebben. U kunt kiezen uit de volgende categorieën :

 

RUNNING , FIETSEN ,TEAM , LIFESTYLE.

Bedrukken

 

 

Alle kleding word bedrukt met een STAHLS' Clam, Design's worden uitgewerkt naar uw smaak en gerealiseerd onder de STAHLS' Clam.

Design

 

 

De kleding word door u ontworpen en uitgedacht , hierna komt het bij ons waarna wij er mee aan de slag gaan om voor u een perfect pak , shirt of ander kleding stuk te maken.

Werkwijze Maepa Custom Made

Stap 1:                   Offerte

 

Bij het eerste contact wordt duidelijk welke producten door u gewenst zijn. Vervolgens maken wij voor u een vrijblijvende offerte van deze producten.

 

Stap 2:                   Ontwerp

 

Na akkoord op de offerte, begint de ontwerpfase. Hiervoor hebben wij van u nodig, uw logo en (bedrijfs)kleuren. Bij voorkeur in .eps of .ai bestand, in sommige gevallen is een .pdf bestand ook toereikend. Als uw huisstijl ontworpen is door Maepa kan dit uiteraard worden overgeslagen. Wij maken een ontwerp van alle producten.

 

Stap 3:                   Sample

 

Na akkoord over het ontwerp is er de mogelijkheid om een pre-production sample te laten maken. Dit om onduidelijkheden over het eindresultaat te voorkomen. Aanpassingen zijn hierna nog mogelijk. Wanneer het pre-production sample voldoet, zal deze mee kunnen lopen in de order. Levering van het sample duurt ongeveer 1 of 2 weken. Geen sample betekent dat de order op eigen risico gemaakt zal worden.

 

Stap 4:                   Factuur, Bestelling & Levering

 

Na goedkeuring van het sample wordt de bestelling definitief in productie genomen als wij het verschuldigde bedrag hebben ontvangen. U krijgt van ons te horen wat de levertijd wordt. In overleg kan de kleding worden afgehaald of worden verzonden.

Werkwijze: Bedrukken/Borduren van kleding

Stap 1:                   Wat wilt u bedrukken/borduren?

 

Wilt u uw eigen kleding laten bedrukken of kleding uit ons assortiment kiezen? Wij kunnen u bedrijfskleding, casual kleding, sportkleding en accessoires van vele merken aanbieden. Wilt u liever borduren, dan is dat ook mogelijk.

 

Stap 2:                   Keuze gemaakt?

 

Om een werktekening te kunnen maken zijn wij uw logo in .eps of .ai formaat nodig. In sommige gevallen wil een .pdf formaat ook toereikend zijn. Als dit ontworpen is door Maepa kan dit uiteraard worden overgeslagen. Wij maken een werktekening van alle producten.

 

Stap 3:                   Offerte

 

Nadat u een keuze heeft gemaakt en wij de juiste bestanden hebben ontvangen, zullen wij een passende offerte maken.

 

Stap 4:                   Werktekening & Productie

 

Na uw goedkeuring van de offerte zullen wij een werktekening maken.  Als de werktekening is goedgekeurd, gaan wij de kleding bedrukken/borduren.

 

Stap 5:                   Factuur & Levering

 

Als wij het verschuldigde bedrag hebben ontvangen, kan de kleding geleverd worden. In overleg kan de kleding worden afgehaald of worden verzonden.

Klik hier onder om via een offerte de mogelijkheden en wensen te bespreken of het maatlabel te bekijken